• Tantrické masáže

Masáže pre ženy

Tantrická masáž DOTYK NEHY

Pri tejto masáži pocítite mágiu Tantry. Masáž začína krátkym rituálnym úvodom, pokračuje prikladaním horúcich obkladov, pocítite jemné dotyky pštrosieho peria a kožušiny, masáž s prírodným olejom príjemne uvoľní Vaše telo. Táto masáž je vhodná najmä pre ľudí, ktorý nemajú s Tantrou skúsenosť.

1 hod 50€

Tantrická masáž KLASIK

Počas tejto masáži zažijete rozprúdenie sexuálnej energie do celého tela. Masáž začína krátkym rituálnym úvodom, pokračuje prikladaním horúcich obkladov, pocítite jemné dotyky pštrosieho peria a kožušiny, masáž s prírodným olejom príjemne uvoľní Vaše telo a pripraví Vás na intímnu masáž. Dlho po masáži budete pociťovať vo svojom tele príjemné prúdenie energie.

1 hod 60€
1,5 hod 90€
2 hod 120€

4 ručná masáž

Táto masáž vychádza technicky z masáže klasik, je prevádzaná 2 dávajúcimi čo výrazne zvyšuje zážitok z masáže.

1 hod 120€

Kašmírska  masáž

Kašmírská tantra masáž je nádherný rituál, ktorý nie len inšpiruje ale tiež dodáva hlboké pocity uvoľnenia. Masáž prebieha pri rôznych polohách tela, ktoré umožňujú premasírovanie aj tých častí, ktoré sú pri bežných polohách iba ťažko dostupné. Niektoré polohy majú efekt ľahkého strečingu čím je dosiahnutý celkový uvoľňujúci a príjemný pocit z masáže. Pri masáži je vhodné použiť tantrické dýchanie. Súčasťou 2 hodinovej masáže je aj NEW AGE masáž.

1,5 hod 120€
2 hod 140€

Taoistická masáž

Taoistická masáž je silne energetizujúca technika, ktorá využíva prepracované ťahy na zlepšenie prúdenia energie v celom tele. Týmto spôsobom zvyšujeme úroveň sexuálnej energie a pomocou tantrického dýchania prijímajúci rozvádza túto energiu do celého tela. Človek sa po masáži cíti rozšírený a väčší, má viac energie a je pozitívne naladený. Tento stav zvyčajne pretrváva niekoľko dní.

1,5 hod 120€

Tantrická masáž ART

Tantrická masáž ART využíva princípy ayurvédy a jej súčasťou môže byť aj tantrická technika „big draw“. Táto masáž a jej intenzívny koncept umožňuje masírovanému preskúmavať svoj úplný sexuálny potenciál. Môžete byť naplno v kontakte so svojou silou. Našim cieľom je inšpirovať a podporiť Vás v napĺňajúcom prežívaní sexuality, čo má tiež pozitívny vplyv aj v oblasti Vašich intímnych vzťahov.

3 hod 200€

Vaginálne mapovanie

Jedná sa o hĺbkovú akupresúrnu masáž v oblasti panvy, panvového dna a vagíny. Tento program je vhodný pre ženy, ktoré túžia  prežívať viac radosti, lásky, otvorenosti, zmyselnosti, ukotvenia a smeru vo svojom živote. Ponúka efektívne riešenie telesných a duševných jaziev, zranení či necitlivosti spôsobených pôrodom, operačnými zákrokmi alebo inými traumatizujúcimi zážitkami.

1 hod 50€